

## Timing schedule based on number of entries

Provisional timing schedule

## Friday

Timing	Duration	Activity
11:00 - 14:00		Rider registration for Chef d'Equipe at Welcome center
11:00 - 14:00		Rider registration for UEC team managers at Welcome Center
16:00 - 16:30		Chef d'Equipe meeting
13:00 - 14:30	90 min	Training block 2 (Challenge riders 13 - 30+)
14:35 - 16:05	90 min	Training block 1 (Challenge riders 7 - 12)
16:10 - 16:35	25 min	Training Cruisers (Challenge riders 24")
16:40 - 17:25	45 min	Training Women Junior & Elite
17:30 - 18:15	45 min	Training Men Junior
18:20 - 19:05	45 min	Training Men Elite

## Saturday & Sunday

Block 1: Challenge riders 7-12 & all Cruisers categories Block 2: Challenge riders 13+ Block 3: Championships classes

Timing	Duratio n	Activity
9:00 - 9:40	40 min	Warm-up Challenge riders block 1
9:45 - 11:00		3 Moto's Block 1
11:30		Award Ceremony for classes with only moto's
11:00 - 11:30	30 min	Warm-up (with gates) Challenge riders block 2
11:35 - 11:55	20 min	Warm-up (with gates) Women Junior & Elite
12:00 - 12:20	20 min	Warm-up (with gates) Men Junior
12:25 - 12:45	20 min	Warm-up (with gates) Men Elite
12:50 - 14:15		3 Moto's Block 2 and Block 3
14:20		1/8 finals; 1/4 finals; 1/2 finals
16:00		Finals
		Award ceremony Championship categories
		Award ceremony Challenge categories

