

2021 UEC BMX EUROPEAN CUP Rounds 1 & 2 Verona (ITA), 1 - 2 May 2021



Timing schedule based on number of entries

Provisional timing schedule

Friday

Timing	Activity
9:00 - 10:00	2021 UEC Team registration / UEC Team manager accreditation at Welcome Center Location: Sports Hall, Piazzale Atleti Azzuri d'Italia 1, 37138, Verona
10:00 - 11:15	Rider Confirmation by country / Chef d'Equipe accreditation
	Team managers and assistants need to present their license if asked
11:45	Chef d'Equipe meeting (location: Track club house)
12:00 - 13:15	Training block Challenge riders 13-30+
13:20 - 14:35	Training block Challenge riders 7-12
14:40 - 15:00	Training Cruisers
15:30 - 16:30	Training Men Junior
16:35 - 17:35	Training Women Junior & Women Elite
17:40 - 18:40	Training Men Elite

Saturday & Sunday

Block 1: Challenge riders 7 till 12 years & Cruisers

Block 2: Challenge riders 13+ years Block 3: Championships classes

Timing	Duration	Activity
8:00 - 8:15	15 min	Warm-up with gates Cruisers block 1
8:15 - 8:40	25 min	Warm-up with gates Challenge riders block 1
8:40 - 9:05	25 min	Warm-up with gates Challenge riders block 2
9:10		3 Moto's Bloc 1 & 2
		1/8, 1/4, 1/2 and finals block 1 & 2
during warm-up		Award ceremony Challenge categories
± 14:00 - 14:15	15 min	Warm-up with gates Men Junior
± 14:20 - 14:35	15 min	Warm-up with gates Women Junior & Women Elite
± 14:40 - 15:05	25 min	Warm-up with gates Men Elite
±15:15		Round 1 block 3
		Last Chance Qualifier block 3
		1/8, 1/4, 1/2 and finals block 3
		Award ceremony Championship categories

version: 28-4-2021- 19:49

