

2020 UEC BMX EUROPEAN CUP Rounds 1 & 2

UEC.Cycling f

UECChannel d

UEC_Cycling vo

Verona (ITA), 5-6 September 2020

Timing schedule based on number of entries

Provisional timing schedule

Friday

Timing	Activity
9:00 - 10:00	UEC Team confirmation at Welcome Center (location: Sports Hall, Piazzale Atleti Azzuri d'Italia 1, 37138, Verona)
10:00 - 12:00	Rider Confirmation by country (Chef d'Equipe only)
	Team managers and assistants need to present their license if asked
15:00	Chef d'Equipe meeting (location: Track club house)
13:00 - 14:00	Training block Challenge riders 13-30+
14:10 - 15:00	Training block Challenge riders 7-12
15:10 - 15:30	Training Cruisers
15:45 - 16:45	Training Men Junior
16:55 - 17:55	Training Women Junior & Women Elite
18:05 - 19:05	Training Men Elite

Saturday & Sunday

Block 1: Challenge riders 7-14 & all Cruisers classes

Block 2: Challenge riders 15+ Block 3: Championships classes

Timing	Duration	Activity
8:00 - 8:30	30 min	Warm-up with gates Challenge riders block 1
8:30 - 8:45	15 min	Warm-up with gates Cruisers riders block 1
8:50		3 Moto's Bloc 1
		1/4, 1/2 and finals block 1
during warm-up		Award ceremony Challenge categories block 1
± 12:00 - 12:15	20 min	Warm-up with gates Challenge riders block 2
± 12:20 - 12:35	15 min	Warm-up with gates Men Junior
± 12:40 - 12:55	15 min	Warm-up with gates Women Junior & Women Elite
± 13:00 - 13:15	15 min	Warm-up with gates Men Elite
± 13:30		Moto 1
		Round 1 block 3
		Moto 2
		Moto 3
		Last Chance Qualifier block 3
		1/4, 1/2 and finals block 2 + 3
		Award ceremony Championship categories block 3
		Award ceremony Challenge categories block 2

version: 31-8-2020- 22:20

