

## 2019 UEC BMX EUROPEAN CUP Rounds 7 & 8 Sarrians (FRA), 24-26 May 2019



## Timing schedule based on number of entries

Provisional timing schedule

## **Friday**

Timing		Activity
10:00 - 11:00		UEC Team registration at Welcome Center
11:00 - 12:30		Rider registration by country (Chef d'Equipe only) <b>Team managers and assistants need to present their license</b>
16:00 - 16:20		Chef d'Equipe meeting
13:00 - 14:30	90 min	Training block 2 (Challenge riders 13-30+)
14:35 - 15:35	60 min	Training block 1 (Challenge riders 7-12)
15:40 - 16:05	25 min	Training Cruisers (Challenge 24" classes)
16:10 - 17:05	55 min	Training Women Junior & Women Elite
17:10 - 18:05	55 min	Training Men Junior
18:10 - 19:05	55 min	Training Men Elite

## Saturday & Sunday

Block 1: Challenge riders 7-12 & all Cruisers classes

Block 2: Challenge riders 13+ Block 3: Championships classes

Timing	Duration	Activity
8:00 - 8:30	30 min	Warm-up with gates Challenge riders block 1
8:30 - 8:45	15 min	Warm-up with gates Cruisers riders block 1
8:50		3 Moto's Bloc 1
		1/4, 1/2 and finals (block 1)
during warm-up		Award ceremony Challenge categories
± 11:45 - 12:15	30 min	Warm-up with gates Challenge riders block 2
± 12:15 - 12:30	15 min	Warm-up with gates Women Junior & Elite
± 12:30 - 12:45	15 min	Warm-up with gates Men Junior
± 12:45 - 13:00	15 min	Warm-up with gates Men Elite
± 13:05		3 Moto's (block 2 + 3)
		1/8, 1/4, 1/2 finals (block 2 + 3)
		Award ceremony Championship categories
		Award ceremony Challenge categories

version: 22-5-2019- 13:43

