

2019 UEC BMX EUROPEAN CUP Rounds 9 & 10

Peer (BEL), 30 August-1 September 2019



Timing schedule based on number of entries

Provisional timing schedule

Friday

Timing	Activity
11:00 - 11:30	UEC Team registration at Welcome Center
11:30 - 12:30	Rider registration by country (Chef d'Equipe only) Team managers and assistants need to present their license
15:30	Chef d'Equipe meeting (location: club house)
13:00 - 14:30	Training block 2 (Challenge riders 13-30+)
14:35 - 15:35	Training block 1 (Challenge riders 7-12)
15:40 - 16:05	Training Cruisers (Challenge 24" classes)
16:10 - 17:05	Training Women Junior & Women Elite
17:10 - 18:05	Training Men Junior
18:10 - 19:05	Training Men Elite

Saturday & Sunday

Block 1: Challenge riders 7-12 & all Cruisers classes

Block 2: Challenge riders 13+ Block 3: Championships classes

Timing	Duration	Activity
8:00 - 8:30	30 min	Warm-up with gates Challenge riders block 1
8:30 - 8:45	15 min	Warm-up with gates Cruisers riders block 1
8:50		3 Moto's Bloc 1
		1/4, 1/2 and finals (block 1)
during warm-up		Award ceremony Challenge categories block 1
± 11:30 - 12:00	30 min	Warm-up with gates Challenge riders block 2
± 12:00 - 12:15	15 min	Warm-up with gates Women Junior & Elite
± 12:15 - 12:30	15 min	Warm-up with gates Men Junior
± 12:30 - 12:45	15 min	Warm-up with gates Men Elite
± 12:50		3 Moto's (block 2 + 3)
		1/4, 1/2 finals (block 2 + 3)
		Award ceremony Championship categories Rounds 9/10
		Award ceremony Challenge categories block 2+3 Rounds 9/10
Only on Sunday:		Podium ceremony
		2019 UEC BMX Overall Ranking Challenge riders 13+ & Cruiser riders
		2019 UEC BMX European Cup Teams ranking

version: 22-8-2019- 22:31

